PORUČIVANJE KNJIGA

Knjige se mogu poručiti na dva načina: putem onlajn-prodavnice i telefonom.

1. Putem onlajn-prodavnice knjige se poručuju tako što se popuni porudžbenica koja se nalazi uz svaki naslov i otvara se klikom na opciju „Dodaj u korpu“. Prorudžbina se plaća pouzećem, kuriru „Post ekspresa“, prilikom uručenja.

Napomena:
Članovi Srpske književne zadruge imaju pravo na popust od 30%. Na porudžbenici se nalazi pitanje: „Da li ste član SKZ“. Klikom na opciju „Da“, obavestili ste nas da ste član. Nakon uvida u izmirenje članskih obaveza, poslaćemo vam profakturu sa umanjenim iznosom od 30%.

2. Putem telefona knjigu možete poručiti slanjem SMS poruke na broj: 064 464 55 66 ili telefonskim pozivom na brojeve: 011 32 38 218 i 064 464 55 66.
SMS poruka treba da sadrži: ime i prezime, adresu, kontakt telefon i imejl-adresu poručioca, naslov publikacije i broj primeraka. Članovi SKZ šalju i obaveštenje o članstvu, da bi ostvarili pravo na popust.

Poštarina za sve pošiljke iznosi 220 dinara (za Srbiju).

Za porudžbine preko 2.000 dinara kupac ne plaća poštarinu.

PORUČIVANJE KNJIGA IZ INOSTRANSTVA

Porudžbine iz inostranstva realizuju se na sledeći nači:

Nakon primljene elektronske (ili telefonske) porudžbine komercijalna služba SKZ šalje Vam uputstvo za plaćanje, sa iznosom koji treba uplatiti, a u koji su uračunati i troškovi poštarine, po važećem cenovniku Pošte Srbije. Plaćanje se vrši u evrima po srednjem kursu NBS, na dan obračuna. Posle registrovane uplate, šaljemo  knjigu na Vašu adresu.