ВАСКРШЊИ ПОПУСТ (од 23. априла до 6. маја): 25% попуста на сва издања СКЗ! ПОСЕТИТЕ НАШУ КЊИЖАРУ, ИЛИ КУПИТЕ ОНЛАЈН!     *     УЧЛАНИТЕ СЕ У СКЗ! Добијате: 6 књига из Кола и 30% попуста на сва наша издања! Задруга је старо име за породицу!

Представљен нови број часописа „Нова Зораˮ

За свечаним столом СКЗ представљен је 64. број часописа за књижевност и културу „Нова Зораˮ, који четири пута годишње издаје Српско просвјетно и културно друштво „Просвјетаˮ Билећа.

Српска књижевна задруга редовно представља сваки број од оснивања „Нове Зореˮ 2004. године, јер се ради о свесрпском културном и књижевном часопису.

О новом броју, објављеном о 15. годишњици обнове часописа, говорили су: Милош Ковачевић, Зоран Аврамовић, Михаило Шћепановић, Сретен Петровић, Владислав Јовановић и Бојан Љубеновић.

Проф. др Милош Ковачевић истакао је да није случајно што је нови број „Нове Зореˮ поприлично обиман, и то из више разлога. У 64. броју овог часописа за књижевност и културу сусрела су се обележавања многих догађаја, од којих је најбитније обележавање 20 година од НАТО бомбардовања Србије.