VASKRŠNJI POPUST (od 23. aprila do 6. maja): 25% popusta na sva izdanja SKZ! POSETITE NAŠU KNJIŽARU, ILI KUPITE ONLAJN!     *     UČLANITE SE U SKZ! Dobijate: 6 knjiga iz Kola i 30% popusta na sva naša izdanja! Zadruga je staro ime za porodicu!

Predsednik Republike Srbije primio predstavnike Srpske književne zadruge

U sredu, 28. septembra 2022. godine, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je predstavnike Srpske književne zadruge, povodom jubileja ‒ 130 godina od osnivanja. Tom prilikom, Srpsku književnu zadrugu predstavljali su: Dragan Lakićević, glavni urednik SKZ, prof. dr Aleksandar Popović, član, dr Duško Babić, upravnik i Živadin Jovanović, član i autor. Razgovarano je o mogućnostima države da pomogne rad ove ugledne institucije, kao i o planovima za obeležavanje Zadruginog jubileja.

Ovom prilikom upoznali smo predsednika sa najvažnijim izdavačkim poduhvatima koje Srpska književna zadruga planira u narednom periodu.

Zahvaljujemo predsedniku Republike Srbije i njegovim saradnicima na toplom prijemu i razumevanju koje su pokazali za rad jedne od najstarijih institucija knjige i kulture srpskog naroda.