КЊИГА НЕДЕЉЕ: КЊИГА О СРЕТЕНУ СТОЈАНОВИЋУ(115. Коло СКЗ); 20% попуста; од 2. до 8. 10. 2023! ~~ ГОСТОВАЊЕ АКАДЕМИКА МАТИЈЕ БЕЋКОВИЋА: Културни центар „Чукарица“, 2. октобар, 19 ч; ДОБРО ДОШЛИ! ~~  ПРЕДСТАВЉАЊЕ КЊИГЕ РАНКА КРСТАЈИЋА „ГОСПОДАР СРЕЋЕ“: Удружење књижевника Србије, 3. октобар, 19 часова; ДОБРО ДОШЛИ! 

УСКОРО НОВИ ПРОЈЕКТИ И САДРЖАЈИ Одржано Вече Српске књижевне задруге у Банском двору

BLINK, 8. 3. 2023.

УСКОРО НОВИ ПРОЈЕКТИ И САДРЖАЈИ
Одржано Вече Српске књижевне задруге у Банском двору

Фото С. Ћуковић

Овом приликом, градоначелник је најавио нове пројекте и садржаје из културе, а као један од највећих – обнову куће Милановића.

Вече Српске књижевне задруге одржано је синоћ у Културном центру Бански двор.

У оквиру овог догађаја учествовали су: Душко Бабић, Драган Лакичевић, Ранко Поповић, Здравко Миовчић и Душко Певуља.

Догађају је присуствовао и градоначелник Драшко Станивуковић, који је истакао важност присуства Српске књижевне задруге, којој Град Бањалука пружа подршку.

Овом приликом, градоначелник је најавио нове пројекте и садржаје из културе, а као један од највећих – обнову куће Милановића.

– Бањалука ће да се усуди да направи једну установу културе, књижевности, гђе ћемо се моћи окупљати и даље његовати нашу традицију и културу. Када је ријеч о оваквим догађајима, и убудуће ставићемо се на располагање за овакве вечери и промовисаћемо их међу нашим суграђанима – казао је градоначелник.

Вече Српске књижевне задруге организовано је у сарадњи са Центром за српске студије.

ЛИНК: https://www.blink.ba/uskoro-novi-projekti-i-sadrzaji-odrzano-vece-srpske-knjizevne-zadruge-u-banskom-dvoru/