КОЛО НА КОЛАРЦУ ‒ уторак, 5. децембар, у 19,30 часова у Коларчевој задужбини. УЛАЗ СЛОБОДАН! ~~ КЊИГА НЕДЕЉЕ: Душан Радовић ИЗАБРАНЕ ПЕСМЕ са попустом од 20% од 4. до 10.12. ~~ НОВО У СКЗ: прво коло СРПСКЕ КЊИЖЕВНОСТИ ЗА ДЕЦУ  1 – 6; поручите комплет по повољној цени!  ~~

За свечаним столом СКЗ представљене књиге „ПИСЦИ О СЕБИˮ и „ТОЧАК ВРЕМЕНАˮ Гроздане Олујић

На редовној трибини, четвртком у 11, представљена су 1. јула два нова издања у оквиру „Сабраних дела Гроздане Олујићˮ ‒ 8. и 9. књига: „Писци о себиˮ и „Точак временаˮ.
Претходно, Српска књижевна задруга објавила је Романе Гроздане Олујић у 6 књига, као и књигу приповедака „Афричка љубичица и друге причеˮ.
Нове књиге представили су њихови приређивачи: „Писци о себиˮ ‒ интервјуе младе Гроздане Олујић са писцима-савременицима ‒ проф. др Александар Јовановић, а „Точак временаˮ ‒ књижевне и ликовне есеје Гроздане Олујић ‒ проф. др Валентина Хамовић.
Уводну реч дала је проф. др Зорана Опачић, председница Уређивачког одбора Дела Гроздане Олујић.
Приредби је присуствовао и проф. др Александар Лешић, син велике списатељице, такође сарадник на издавању њених дела.
На свечаности је указано на огромно образовање и ерудицију наше списатељице, као на разуђености области којима се бавила ауторка изванредних романа и аутентичних уметничких бајки.