ВЕЛИКО ЛЕТЊЕ СНИЖЕЊЕ: 20‒40% попуста на Задругина издања!!

Квиз СКЗ: КОЛИКО ПОЗНАЈЕШ СРПСКУ ИСТОРИЈУ (за ученике 6. и 7. разреда основне школе)

Поводом објављивања књиге Илустрована историја Срба за децу, чији су аутори Миленко Вукићевић (1867–1930), један од најугледнијих наставника у историји српског школства, биограф краља Петра I Карађорђевића и Раде Ристановић (1983), млади историчар са Института за савремену историју, Српска књижевна задруга организује

 КОЛИКО ПОЗНАЈЕШ СРПСКУ ИСТОРИЈУ

Предвиђено је да на квизу учествују ученици шестог и седмог разреда основних школа у Србији. Школску екипу сачињавају три члана. Надметање ће се одржати у Свечаној сали СКЗ, у два круга: полуфинале – 22. и 23. IV 2024. и финале – 30. IV 2024. У полуфиналној рунди такмичи се осам екипа а у финалној – четири првопласиране из полуфинала. Основни извор за постављање питања биће Задругина Илустрована историја Срба за децу, а биће коришћени и одобрени уџбеници Историје  за  шести и седми разред.

Догађај ће бити медијски најављен и пропраћен. Медијски покровитељ квиза је телевизија „Храм“, која ће емитовати финално такмичење.

Победници ће добити вредне награде: издања Српске књижевне задруге, повеље и ваучере за куповину спортске опреме, које су обезбедили спонзори такмичења.

Скениране пријаве за квиз, оверене печатом школе и потписане од стране директора,  слати на имејл адресу Српске књижевне задруге: skz@beotel.rs,  најкасније до 10. IV 2024. године. Одбор за организовање квиза одабраће осам школа-учесница. За екипе изван Београда, трошкове пута сноси школа.

Особа за контакт: Душко Бабић,  тел: 064 6454-647.

ОБРАЗАЦ ПРИЈАВЕ

На снижењу!
-20%
Оригинална цена је била: 2,200.00 рсд.Тренутна цена је: 1,760.00 рсд.